Autobiografie ‘Bipolair’

René Booms is ook bipolair. Samen met zijn vrouw als betrokkene willen ze als gewone mensen meer naar buiten treden. Daardoor hopen zij een gezicht te zijn voor medemensen die ook de last ervaren van een bipolaire stoornis. Uit ervaring kunnen zij zeggen dat dat overleven geblazen is. Je vindt in dit boek praktische handvatten en tips. Daarom is dit boek ook uitermate geschikt voor behandelaren therapeuten en trainers. Het geeft inzichten vanuit ervaring. Onderwerpen als extreme stemmingswisselingen en stigmatisering staan tegenover stabiliteit en openheid. Om hun missie kracht bij te zetten organiseren zij lezingen over de bipolaire stoornis. José interviewt René en omgekeerd. Er zal veel ruimte zijn om vragen te stellen.

 

 

Boek Bipolair mijn geheim over leven

Dit boek handelt over extreme stemmingswisselingen liefde werk stigmatisering innerlijk geluk humor vrijheid zelfontplooiing hard werken en efficiënt nietsdoen. Vul je naam en adres in op het contactformulier, zodat ik het boek naar jou kan versturen, en betaal hieronder het boek Bipolair. Wil je een persoonlijke noot van mij in jouw boek, stuur dan 3 persoonlijke woorden die echt bij jou horen via het contactformulier en ik signeer jouw boek. Na verzending worden je gegevens gewist!

€23,00

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.