Inspirerende vrouwen 1; oliesjeik en massage therapeut

Leestijd 4 minuten!  José Booms-Derogee

 

 

Waar ligt jouw passie?

Bij de oliën, de etherische oliën. Ik vind het fantastisch wat de oliën voor je kunnen betekenen. Het voelt geweldig dat ik anderen daar ook bij kan helpen.

 

Hoe komt het dat juist daar je passie ligt?

Zo wie zo heb ik de materie door de jaren heen al interessant gevonden. Toen 2 jaar terug heb ik ze de massagepraktijk binnengehaald om mijn eigen massage-oliën te kunnen gaan maken. En zo is het eigenlijk ontstaan. Ik zag steeds meer mogelijkheden met de oliën en ben allerlei dingen gaan uitproberen. Niet alleen bij mezelf, maar ook binnen het gezin. En dat maakt dat ik eigenlijk alleen maar blijer van ging worden en me steeds prettiger ging voelen. Ook wat de oliën ten goede deden aan mijn gezicht. Zo ontwikkelt het zich steeds verder.

 

Wat is je belangrijkste ambitie in de oliën?

Dat ik nog veel meer mensen hiermee kan helpen en enthousiast kan maken over wat je allemaal met de etherische oliën kan maken aan producten. Ook wat schoonmaak en huidverzorging betreft. Dat het ook heel leuk is om er mee bezig te zijn.

 

Lees verder

 

Je hebt dus ook een massagepraktijk. Hoe past die binnen de oliën?

De praktijk is uiteraard ook een grote passie van mij, maar ik zit nu wel in een fase dat het een het ander een beetje aan het overnemen is. Dat neemt niet weg dat ik altijd zal blijven masseren, want ook de ‘Raindrop’ is een massage variant die we doen met 9 verschillende oliën. Die massage geven is echt fantastisch. Overigens geef ik daar ook trainingen in, dus dat deel zal altijd blijven bestaan. Toch merk ik dat ik in een overgangsfase zit.

 

Komt die overgangsfase ook, omdat je merkt dat je fysiek heel hard gewerkt hebt?

Ja dat klopt! Eigenlijk word ik min of meer gedwongen om een keuze te maken.

 

Van welke 2 dingen wordt jij in jouw leven heel erg blij?

Mijn gezin en de oliën

Wat is jouw grootste frustratie?

Waar ikzelf tegen aan loop is het veel omvattende van het runnen van een eigen praktijk. Hoe leuk het ook is, zoveel kansen als ik heb gekregen om me te ontwikkelen, fantastisch. Er staat een bedrijf waar ik supertrots op ben. Toch ben ik steeds afhankelijk van anderen en dat is mijn grootste frustratie. Dat wil ik anders en ben daar ook mee bezig om het anders te organiseren. Daar is tijd voor nodig!

 

Hoe hou jij werk en privé gescheiden?

Niet, haha. Met als gevolg nog een frustratie. Als je een eigen bedrijf hebt loopt privé door werk en omgekeerd. Je ontkomt er bijna niet aan. Door mijn passie zie ik mijn business niet als werk en dat betekent dat als ik thuiskom ik in mijn vrije tijd vaak nog voor 1 van mijn 2 bedrijven werk afmaak.

 

Wie is jouw grootste inspirator?

Op dit moment is dat Gary Young, de founder van de Young Living etherische oliën. In dat wat hij heeft neergezet en wat hij heeft nagelaten. Interviews, video’s zijn de media waarin hij mij meeneemt in dat wat hij belangrijk vind en hoe hij een wereldbedrijf vanaf het begin heeft opgebouwd.  Met veel tegenslagen altijd vertrouwen gehouden in de medemens kennis te laten maken met de ondersteunende werking van de oliën.

 

Wat is tot nu toe je grootste succes?

Mijn massagepraktijk zoals hij nu staat. Ik heb door deze opbouw van de praktijk kunnen afrekenen met alles uit het verleden. En daarmee vooral aan mezelf heb laten zien dat ik dat dus gewoon kan. En eigenlijk valt het ook allemaal zijn plek, alles komt samen zowel van privé als werk. Het maakt de cirkel rond.

 

Wat is je mooiste ervaring tot nu aan toe?

Dat ik 21 juni 2001 ben getrouwd met mijn grootste liefde. En daarnaast natuurlijk de kinderen. Twee zonen en een dochter en een sterrekindje. Een sterrekindje is een kindje dat of dood geboren is of vrij snel na de geboorte is overleden. Dat zijn voor mij de belangrijkste en mooiste momenten in mijn leven. 

 

Het is nogal een stap, maar waar sta jij over 5 jaar?

Dan ben ik Royal Crown Diamond! Dan heb ik het maximaal aantal mensen geënthousiasmeerd dat mogelijk is. Zij maken allemaal deel uit van mijn olie-team.

 

Wat zijn jouw 3 sterkste punten?

Doorzettingsvermogen. Sociaal. Inlevend vermogen.

 

Wat is jouw zwakke punten?

Ongeduld. Vooral met technische zaken. Ik zie mijn doel al voor ogen en wil er op  hetzelfde moment al zijn. Dit terwijl ik weet dat de stappen ernaar toe vele malen belangrijker zijn. Daar heb ik ontzettende weinig geduld mee.

Teveel tegelijk willen doen. Ik leg de lat te hoog.

 

Wat zou je de lezer tot slot aan wijsheid willen meegeven?

Zorg goed voor jezelf, want het begint namelijk bij jezelf.

 

Meer informatie via http://www.pureoilsunited.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.