Perfectie is angst

Perfectie sluit emotie, drama en humor uit en slurpt al je energie op. LAAT JE PERFECTIE STAP VOOR STAP LOS en WORD ZELF ZICHTBAAR.

 

Onderzoek deze site en je zult alle persoonlijke sleutels herkennen die jij nodig hebt om jouw kwetsbare controle in een veilige omgeving los te laten. Een proces van bewustwording waarbij jij met jouw krachtige kwetsbaarheid de moed hebt om jezelf te laten zien, dingen uit te proberen en het risico durft te nemen om fouten te maken.

 

Vergeef jezelf, zodat je van die zogenaamde fouten leert. Dan durf je weer anders te kijken, voelen, ruiken en vooral genieten. Zo creëer jij ruimte om jouw verhaal met passie te leven. JE BENT NAMELIJK AL COMPLEET!

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.