Angsten gezocht!

Help je ook mee aan een nieuw ANGSTENBOEK?

 

Laat je interviewen!

 

ANGST VRIJ! Overwin je zelf met de 1e stap.

 

Na het schrijven van mijn autobiografie ‘Bipolair mijn geheim over leven’, ben ik zo verschrikkelijk enthousiast over een nieuw project. Ik heb erg veel last ervaren van mijn bipolaire stoornis. De stemmingswisselingen veroorzaken angst en paniek aanvallen waar ik helemaal niks van snap.

 

Het overkomt me en ik voel me slachtoffer van de situatie. Bovendien ben ik ook nog eens een man die geen mietje wil zijn en al helemaal niet bol staan van de angst en paniek. Stoer en sterk, niet zeiken maar in beweging komen. Zo ben ik ook opgevoed. Mijn ouders weten niet beter, zo is de verdeling tussen man en vrouw-zijn. Delen ho maar, zoek het eerst zelf uit. Het mooiste van het hele verhaal is dat mijn moeder juist degene is geweest die me heeft aangemoedigd mijn complexiteiten te delen met haar en intimi om mij heen. Ze zag dat met name mijn onwetendheid omtrent verkeerd ademen me bijna mijn leven heeft gekost. Van hyperventilatie heb ik nog nooit gehoord, totdat iemand mij wijst op mijn hoge ademhaling.

Lees verder

 

 

Dan gaat het positieve balletje rollen en brengt de aangeboden ademtherapie meer rust in mijn bipolaire leven. Wat ben ik die man die me wijst op mijn hoge ademhaling dankbaar. Mijn masker valt beetje bij beetje af. Kort voor deze ontmoeting heb ik nog 3 uur bij mij in de gang gestaan. Ik durf de voordeur niet open te doen. De straat is mijn grootste angst, ik durf niet naar buiten. Natuurlijk snap ik ook wel dat er geen gevaar op straat is, maar mijn gevoelens staan stijf van angst.

 

De wereldberoemde gloeilamp van het platvorm Storytelling Seminars Now!

Imperfecte gloeilamp die prachtig warm gloeilicht verspreid, vrij en zonder fitting. Hoezo imperfect! 

 

Om mijn dankbaarheid te uiten voor mijn nagenoeg angst vrije leven, wil ik een groots angsten en paniek aanvallen boek samenstellen met allemaal moedige ervaringen van juist mensen met een psychische kwetsbaarheid, die ook angst-en paniek aanvallen ervaren. Zodat er een boek ontstaat vol herkenning en hoop! Om niet onnodig lang door de adem-hel te hoeven gaan, maar gewoon dit ANGSTENBOEK ter preventie hebben.

 

 

Zou jij zo moedig willen zijn om 11 vragen, speciaal afgestemd op ervaringen met angst en paniek aanvallen, te beantwoorden en deelnemer te zijn van dit nieuwe ANGSTENBOEK. Ik ben je intens dankbaar en je wordt natuurlijk op de hoogte gehouden van de boek-ontwikkelingen.

 

Er zijn 3 manieren om jou te interviewen;

 

  1. Mail. Mail naar aandachtcentraal@live.nl en ik stuur jou de 11 vragen en als je ze beantwoord hebt stuur je ze terug.
  2. Appen. Inspreken van vraag en antwoord. Andere dynamiek en vooral praktisch.
  3. DirectMessage. Via Instagram heb je de kans om elkaar via posts te leren kennen. Vervolgens beginnen we de DM uit te wisselen. Blijkt in de praktijk een verrassend dynamische manier van interviewen te zijn, waarin je je eigen tijdstippen van antwoorden nog makkelijker kan bepalen.

Laat vooral weten als je andere voorstellen wilt doen met betrekking tot ons interview. Ik hoop je gauw te mogen verwelkomen.

 

Nog even in het kort;

 

Arie Booms ma

Vrijheid betekent alleen maar dat je niets meer te verliezen hebt. Erkenning en waardering heb je niet langer meer nodig. Welkom! Ik ben niet mijn gedachten, dus ook niet mijn angst. Toch kon ik soms zo bang zijn voor iets, hoe onlogisch of onredelijk ook, dat het me verlamde. En hoe meer ik mijn angst voedde, hoe groter de invloed ervan op mijn leven. Op dit moment verzamel ik angst en paniekervaringen. Zo ontstaat een lotgenoten en betrokkenen boek vol hoop en herkenning. DEEL ook jouw ervaringen met angst en paniek. Dat zou geweldig moedig zijn. Discretie is uiteraard verzekerd!

06 – 37 48 59 41

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.