Dynamiek Fascineert

geen masker meer nodig

VISUALISATIE HELPT JE VAARDIGHEDEN OP TE BOUWEN

  • laat je fascineren door jouw innerlijke kracht, jouw dynamiek
  • doe je masker af
  • visualiseer 30 seconden
  • het toelaten van je kwetsbaarheid
  • het stap-voor-stap loslaten van je angsten
  • en het aangaan van uitdagingen buiten je comfortzone

WORD ZICHTBAAR!

tip;
Visualiseren is het vertalen van een gedachte naar een beeld, een uitdrukkingsvorm. Visualiseer met je ogen dicht, dan versterk je jouw beelden!

hou van jezelf, hou van een ander

Love or Fear? You choose

Concentreer op in de eerste instantie op jezelf en niet op anderen. Als we opgroeien, hebben geleerd om ons innerlijke ervaringen te negeren en leerden we ons concentreren op wat anderen willen. Ons gewonde ego heeft geleerd om af te stemmen wat anderen voelen in de hoop om een veilig gevoel onder controle te hebben.

Waar jij je focus legt, hangt af van wat jij geloofd dat je gelukkig maakt en waar jij je veilig door voelt. Als je er in geloofd dat je geluk en je geborgenheid komt omdat anderen je leuk vinden, met je omgaan, je goedkeuren, van je houden of tijd met je doorbrengen, dan ligt je focus waarschijnlijk bij anderen.

Als je geloofd dat je geluk en geborgenheid komt van je verbinding met jezelf en met je innerlijke leider, tevreden zijn met jezelf, je eigenwaarde zelf bepalen, tijd spenderen met jezelf, tijd nemen om liefdevolle dingen te doen voor jezelf en dat je die liefde en zorgzaamheid deelt met anderen, dan ligt je focus in jezelf.

Kortom; als je geloofd dat geluk en geborgenheid komt van anderen, ligt de focus bij anderen. Als je geloofd dat geluk en geborgenheid komt door van jezelf en anderen te houden, DAN ligt de focus bij jezelf.

met dank aan The Law of Attraction

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.