Tickets

Met trots kondigt de sociale onderneming ‘Kracht door Kwetsbaarheid’ 4 Huiskamerlezingen aan, met als thema kracht door kwetsbaarheid en de dynamiek daarvan;

 

KdK

verhalen vertellende mensen, die met de kracht door kwetsbaarheid unieke levenservaringen delen in een huiskamer

 

Door de huidige ontwikkelingen rondom het corona-virus en de adviezen van het R.I.V.M omtrent beperking van sociale contacten tot 150 cm, heeft ook Kracht door Kwetsbaarheid besloten om de Huiskamerlezingen te verplaatsen naar een nog nader te bepalen datum.

Houdt deze pagina in de gaten voor UPDATES!

Je kunt altijd contact met ons zoeken via het bekende nummer 06 – 37 48 59 41 

 

Alle lezingen zijn van 19.30 – 21 uur, met eventuele uitloop van 30 minuten ivm signeren vh boek Bipolair, mijn geheim over leven

1e = dinsdagavond 24 maart 2020; Bipolair, je familieleven op zijn kop

2e = dinsdagavond 23 juni 2020; Bipolair naast de liefde van je leven

3e = dinsdagavond 22 september 2020 Bipolair, jij neemt de regie

4e = dinsdagavond 22 december 2020 Bipolair en de waanzin van manie

 

Tickets lezing Bipolair, je familieleven op zijn kop!

Pa René gaat 5 dagen met 12 dames naar een adem-workshop. Na dag 2 gaat het mis. Manisch psychotisch komt hij thuis. De kinderen begrijpen hem niet meer en zijn vrouw belt met een vriend. Samen zien zij dat hij erg ziek is. Een bezoek aan de psychiater brengt duidelijkheid, hij heeft af en toe last van zijn bipolaire stoornis, wat vroeger ook wel manisch depressieve stoornis werd genoemd. Weer thuis begint a hell of a job, het herstel. Duik mee in een bipolaire familiewereld op zijn kop. De ticketprijs per persoon = inclusief de autobiografie ‘Bipolair, mijn geheim over leven’ t.w.v. €23 of een ‘Talking Stick*’ t.w.v. €42,50 (zie foto’s bovenaan) en koffie of thee. Na afloop vd lezing ligt jouw boek en/of stick voor je klaar! In de huiskamer kunnen wij minimaal 6 tot maximaal 8 personen ontvangen (daarna wachtlijst!)

€17,50

 

TICKETVOORWAARDEN

► Je kunt eenmalig kiezen voor een boek ‘Bipolair’ of een ‘Talking Stick*’, ongeacht hoeveel avonden je komt.

 

Wat prachtig dat je alle 4 de avonden wil bijwonen. Eén avond is dan GRATIS!! 

 

► Zodra de ticket(s) betaald is/zijn, krijg je via een whatsapp het programma en de exacte locatie van de lezing door. Dit om onze familie privacy zoveel mogelijk te kunnen waarborgen.

 

Met een ‘tikkie’ betalen behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden; stuur even een whatsapp naar 06 – 37 48 59 41 en geef aan met hoeveel personen en naar welke lezing(en) je wil komen.

 

Wil je meer informatie, stuur een whatsapp of mail naar aandachtcentraal@live.nl

 

Ik wens je alvast een mooie lezing toe, en hoe mooi zou het kunnen zijn als we elkaar na afloop van de lezing nog even spreken,

met een huiskamer groet

René

 

*Uitleg Talking Stick, een ervaring

20200312_182449

De Sticks zijn door mij stuk voor stuk met de hand bewerkt. Ik gebruik voornamelijk essen, moerascypresse, wilgen en eikenhout. Jouw Talking Stick is dus puur natuur en uniek.

Op de een of andere manier is écht luisteren naar elkaar moeilijk. We houden van discussiëren, geven graag onze mening en zijn die vaak al aan het vormen, terwijl de ander nog aan het woord is. We denken immers een stuk sneller dan we praten. Bovendien weet die grote ratelaar niet van ophouden.

Soms brengt die snelheid ons tot prachtige ideeën en plannen, maar we kunnen er ook te kort door de bocht door gaan en informatie door missen. Ideeën kunnen verloren gaan of we krijgen zoveel ideeën dat we nooit overgaan tot de uitvoer ervan.

Ik ontdek de Talking stick, oftewel de praatstok, ongeveer 10 jaar geleden, tijdens een ademtraining. Het blijkt voor mij de meest krachtige communicatie mogelijkheid die ik ooit heb gevonden, te worden!

De groep bestaat uit 7 deelnemers. We zitten in een kring en in het midden ligt een stok. Als je wat wil zeggen dan mag je de stok pakken.

Alleen degene die de praatstok in zijn handen houdt, mag vertellen, de anderen luisteren alleen maar, net zolang totdat de verteller klaar is.

Dus geen interruptie met meningen of (andere) ideeën. Nee, alleen maar luisteren. En pas als de verteller helemaal klaar is met spreken, legt hij of zij de stok neer en mag een ander de stok oppakken en gaan vertellen wat hij/zij wil, denkt, vindt, overweegt, heeft meegemaakt. Magisch!