Waarom een donatie-knop?

Waarom een donatie-knop?

Ik ben niet meer in vaste dienst. Mijn blog-artikelen leveren in dit beginstadium van het ervaringsnetwerk Kracht door Kwetsbaarheid financieel nog zeker niet dat extraatje op, dat ik hard nodig heb. Hier volgt in het kort mijn verhaal.

 

 

Eerst even wat meer achtergrond informatie. Tijdens mijn 33 jaar werken in de sociaal therapeutische begeleidingswereld voor mensen met een verstandelijke beperking, ben ik een aantal malen ernstig ziek geworden. Er wordt gedacht aan burn-outs.

 

Uiteindelijk wordt de diagnose bipolaire stoornis vastgesteld. Ik blijk daar af en toe last van te hebben. Mijn zoutbalans is als het ware verstoord, zoals iemand met suikerziekte zijn insuline-balans is verstoord.

 

Werken voor een werkgever wordt door mijn stemmingswisselingen ineens onmogelijk. Daarmee raak ik uiteindelijk bijna de helft van mijn inkomen kwijt.

 

Dit overgebleven basisinkomen is dus bij lange na niet toereikend om in mijn levensonderhoud te voorzien. Hoe vul ik dit financiële gat?

 

Schrijven doe ik al vanaf mijn 18e. Een innerlijke noodzaak. Alles wat ik schrijf zijn dagboek-fragmenten en gedichten, waarin ik goochel met woorden. Voor mij zijn deze fragmenten en dichtwoorden een magisch duo, om het teveel aan indrukken te filteren. Een verslavende uitlaatklep dus!

 

Inmiddels is onder andere mijn autobiografie Bipolair, mijn geheim over leven, in januari 2019 gepubliceerd en heb ik een blogsite ontwikkelt, die ik ook zelf onderhoud.

 

Op deze site publiceer ik gratis content creatie; verhalen, artikelen, video's en andere wetenswaardigheden, die altijd handelen over onderwerpen die te maken hebben met kracht door kwetsbaarheid.

 

Alles beleefd vanuit een mens die af en toe last kan hebben van een bipolaire stoornis. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld angst-en paniekaanvallen, liefde en geluk. Ze worden uitgebreid en diepgaand beschreven. Luchtigheid, humor en relativeringsvermogen ontbreken tijdens het lezen niet.

 

Steeds verricht ik gedegen onderzoek om verhalen van hoge kwaliteit te leveren.
Het schrijven van gratis verhalen vanuit een bipolaire blik beschouwd, is uitgegroeid tot een ware passie. Maar dan wel met de vraag of mensen er een donatie voor zouden willen betalen.

 

Mijn naam is René Booms (1965) en ben inter viewer gespecialiseerd in Kracht door Kwetsbaarheid. Ik ben geboren in Heemstede en woon nu in Heerhugowaard (Noord-Holland).

 

EN NU KOMT DE DONEER-KNOP OP MIJN SITE AAN DE BEURT!

 

Waarom heb ik een doneer-knop op mijn site?

Als freelancer werk ik aan verschillende sociale projecten, zoals bijvoorbeeld het organiseren van Huiskamers voor het vertellen van levensverhalen, het publiceren van content creatie, en het schrijven aan een 2e boek.

 

Door mijn onafhankelijkheid te waarborgen, kan ik vertellen en schrijven, wat ik belangrijk vind.

 

Uurtje factuurtje werkt dan niet. Om onderzoekswerk voor bijzondere verhalen en artikelen te kunnen blijven doen, heb ik geld nodig. Vandaar de doneer-knop.

 

Eenvoudiger kan ik mijn donatie verdienmodel niet uitleggen. Ik leef de sociale onderneming Kracht door Kwetsbaarheid, waardoor medemensen geïnspireerd kunnen raken om ook hun unieke levensverhaal te delen!

 

Hartelijk dank alvast voor jouw bijdrage(n), aan het verspreiden van verhalen, die er toe doen.

 

Meer weten? Bel 06 - 37485941

Inspiratiebron Reporters Online

Waardeer dit artikel!

Als je dit artikel waardeert en je waardering wil laten blijken met een kleine bijdrage: dat kan! Zo help je de onafhankelijkheid van Kracht door Kwetsbaarheid in stand te houden.

Mijn gekozen donatie € -